Titulació | Tipus | Curs |
---|---|---|
2501925 Ciència i Tecnologia dels Aliments | OB | 3 |
Podeu consultar aquesta informació al final del document.
És absolutament recomanable haver cursat i superat les assignatures de l'àrea de coneixement d'Enginyeria Química per matricular-se d'aquesta assignatura.
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen la realització d'un projecte de tecnologia alimentària. Per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de: (i) plantejament, desenvolupament i planificació d'un projecte, (ii) avaluació econòmica, (iii) disseny d'equips i (iv) memòria i defensa del projecte.
1. Definició, plantejament i desenvolupament d'un projecte.
2. Avaluació econòmica.
3. Disseny d'equips de la indústria alimentària.
4. Memòria i presentació oral d'un projecte.
Títol | Hores | ECTS | Resultats d'aprenentatge |
---|---|---|---|
Tipus: Dirigides | |||
Classes expositives participatives | 18 | 0,72 | 2, 6 |
Pràctiques en aula | 4 | 0,16 | 2 |
Tipus: Supervisades | |||
Tutories | 2 | 0,08 | 2, 6 |
Tipus: Autònomes | |||
Elaboració de projectes d'instal·lacions industrials alimentàries | 50 | 2 | 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Veure les activitats formatives
Nota: es reservaran 15 minuts d'una classe, dins del calendari establert pel centre/titulació, per a la complementació per part de l'alumnat de les enquestes d'avaluació de l'actuació del professorat i d'avaluació de l'assignatura/mòdul.
Títol | Pes | Hores | ECTS | Resultats d'aprenentatge |
---|---|---|---|---|
Defensa oral del projecte | 40% | 1 | 0,04 | 4, 5, 7 |
Entrega del full de càlcul d'una avaluació econòmica | 5% | 0 | 0 | 2, 3, 6, 7 |
Entrega per escrit de la memòria del projecte | 50% | 0 | 0 | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Entrega per escrit de la proposta de projecte | 5% | 0 | 0 | 3, 4, 5, 6, 7 |
Aquesta assignatura s'avaluarà amb 4 activitats:
1. Entrega per escrit de la proposta de projecte (Data: mitjans de març; Valor: 5% de la nota total)
2. Entrega del full de càlcul de l'avaluació econòmica de l'exemple realitzat a les PAUL (Data: una setmana després d'acabades les PAUL; Valor: 5% de la nota total)
3. Entrega per escrit de la memòria del projecte (Data: principis de juny; Valor: 50% de la nota total)
4. Defensa oral del projecte (Data: mitjans/finals de juny; Valor: 40% de la nota total)
Aquesta assignatura/mòdul no preveu el sistema d’avaluació única
Degut a les característiques de l'assignatura, la naturalesa de les proves i de que cap activitat supera el 50% de la nota total, no hi haurà cap activitat de recuperació.
Es considerarà que un estudiant no és avaluable si ha participat en activitats d’avaluació que representen menys del 15% de la nota final. Igualment es considerarà no avaluable a l'alumne que no superi les dues enquestes entre parells que es fan a l'abril i el maig.
Les segones matrícules hauran de tornar a realitzar totes les activitats d'avaluació.
A. Vian. El pronóstico económico en química industrial. Editorial Eudema Universidad, 1991.
R.P. Singh and D.R. Heldman. Introduction to food engineering. Fourth Edition. Elsevier, 2009.
G. Lawson, S. Wearne, P. Iles-Smith, Ed. Institution of Chemical Engineers, UK, 1999.
MS Office
Nom | Grup | Idioma | Semestre | Torn |
---|---|---|---|---|
(PAUL) Pràctiques d'aula | 1 | Català | segon quadrimestre | matí-mixt |
(PAUL) Pràctiques d'aula | 2 | Català | segon quadrimestre | matí-mixt |
(TE) Teoria | 1 | Català | segon quadrimestre | matí-mixt |