Titulació | Tipus | Curs | Semestre |
---|---|---|---|
2502904 Direcció Hotelera | OB | 2 | 1 |
No hi ha prerequisitis
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina I pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler.
Així doncs, els conceptes més teòrics de la direcció i la gestió de l'àrea de cuina configuren majoritàriament aquesta assignatura per poder aplicar-los a la pràctica amb posterioritat.
L'assignatura descriu l'estructura del departament i les àrees a gestionar, incidint principalment en la gestió d'espais i la gestió del personal que forma part del departament, així com la gestió de l'oferta. A partir d'aquests tres factors els alumnes aprenen a gestionar i analitzar els resultats, prendre decisions i vetllar pel control de costos del departament.
En finalitzar l'assignatura l'alumne / a haurà de ser capaç de:
TEMARI I CONTINGUTS
1. Organigrama i gestió d'equips.
2. Tipologia de serveis.
3. Instal·lacions en una cuina. Maquinària i usos
4. Gestió de processos en una cuina
5. Confecció de menús
Nota: es reservaran 15 minuts d'una classe, dins del calendari establert pel centre/titulació, per a la complementació per part de l'alumnat de les enquestes d'avaluació de l'actuació del professorat i d'avaluació de l'assignatura/mòdul.
Títol | Hores | ECTS | Resultats d'aprenentatge |
---|---|---|---|
Tipus: Dirigides | |||
Classes teòriques | 36 | 1,44 | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 |
Resoluciò de problemes | 10 | 0,4 | 2, 3, 4, 6, 12 |
Tipus: Supervisades | |||
Tutories | 10 | 0,4 | 3, 6 |
Tipus: Autònomes | |||
Elaboracions de treballs | 20 | 0,8 | 1, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 13, 14, 15 |
Estudi | 20 | 0,8 | 5, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 14 |
A. AVALUACIÓ CONTÍNUA
B. AVALUACIÓ FINAL: examen final (tota la matèria)
C. RE-AVALUACIÓ
Títol | Pes | Hores | ECTS | Resultats d'aprenentatge |
---|---|---|---|---|
Activitat Grupal 1 | 20% | 8 | 0,32 | 1, 3, 10, 14, 15 |
Activitat individual: Informe | 20% | 10 | 0,4 | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 13, 14 |
Activitats aula | 30% | 10 | 0,4 | 1, 2, 3, 6, 7, 11, 15 |
Proyecte | 30% | 26 | 1,04 | 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 14 |