Titulaciķ | Tipus | Curs | Semestre |
---|---|---|---|
2501925 Cičncia i Tecnologia dels Aliments | OB | 3 | 2 |
És absolutament recomanable haver cursat i superat les assignatures de l'àrea de coneixement d'Enginyeria Química per matricular-se d'aquesta assignatura.
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen la realització d'un projecte de tecnologia alimentària. Per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de: (i) plantejament, desenvolupament i planificació d'un projecte, (ii) avaluació econòmica, (iii) disseny d'equips i (iv) memòria i defensa del projecte.
1. Definició, plantejament i desenvolupament d'un projecte.
2. Avaluació econòmica.
3. Disseny d'equips de la indústria alimentària.
4. Memòria i presentació oral d'un projecte.
Veure les activitats formatives
Nota: es reservaran 15 minuts d'una classe, dins del calendari establert pel centre/titulaciķ, per a la complementaciķ per part de l'alumnat de les enquestes d'avaluaciķ de l'actuaciķ del professorat i d'avaluaciķ de l'assignatura/mōdul.
Títol | Hores | ECTS | Resultats d'aprenentatge |
---|---|---|---|
Tipus: Dirigides | |||
Classes expositives participatives | 18 | 0,72 | 2, 6 |
Prāctiques en aula | 4 | 0,16 | 2 |
Tipus: Supervisades | |||
Tutories | 2 | 0,08 | 2, 6 |
Tipus: Autōnomes | |||
Elaboraciķ de projectes d'instalˇlacions industrials alimentāries | 50 | 2 | 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Aquesta assignatura s'avaluarà amb 4 activitats:
1. Entrega per escrit de la proposta de projecte (Data: mitjans de març; Valor: 5% de la nota total)
2. Entrega del full de càlcul de l'avaluació econòmica de l'exemple realitzat a les PAUL (Data: una setmana després d'acabades les PAUL; Valor: 5% de la nota total)
3. Entrega per escrit de la memòria del projecte (Data: principis de juny; Valor: 50% de la nota total)
4. Defensa oral del projecte (Data: mitjans/finals de juny; Valor: 40% de la nota total)
Degut a les característiques de l'assignatura, la naturalesa de les proves i de que cap activitat supera el 50% de la nota total, no hi haurà cap activitat de recuperació.
Es considerarà que un estudiant no és avaluable si ha participat en activitats d’avaluació que representen menys del 15% de la nota final.
Les segones matrícules hauran de tornar a realitzar totes les activitats d'avaluació.
Títol | Pes | Hores | ECTS | Resultats d'aprenentatge |
---|---|---|---|---|
Defensa oral del projecte | 40% | 1 | 0,04 | 4, 5, 7 |
Entrega del full de cālcul d'una avaluaciķ econōmica | 5% | 0 | 0 | 2, 3, 6, 7 |
Entrega per escrit de la memōria del projecte | 50% | 0 | 0 | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Entrega per escrit de la proposta de projecte | 5% | 0 | 0 | 3, 4, 5, 6, 7 |
A. Vian. El pronóstico económico en química industrial. Editorial Eudema Universidad, 1991.
R.P. Singh and D.R. Heldman. Introduction to food engineering. Fourth Edition. Elsevier, 2009.
G. Lawson, S. Wearne, P. Iles-Smith, Ed. Institution of Chemical Engineers, UK, 1999.
MS Office